Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020


Για το καλό σου - Παρασκευή 17/01 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 17/01 στις 09.15

13 Ιανουαρίου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9:15 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

Αυτή η εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 9:15 το πρωί η εκπομπή μπαίνει στο χειρουργείο! Η Αφροδίτη Γεωργίου ακολουθεί τον Διευθυντή του Τμήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Ήπατος-Παγκρέατος Δρ. Αθανάσιο Πέτρου και παρακολουθεί από κοντά μια πολύπλοκη επέμβαση που πρώτη φορά γίνεται σε Κύπρο και Ελλάδα και στέφθηκε με επιτυχία από την ομάδα της AIMIS ROBOTICS. Αν και εσείς έχετε απορία πώς πραγματοποιείται μια επέμβαση από το «ρομπότ» λοιπόν, συντονιστείτε! Δείτε επίσης πώς οι υπολογιστές σήμερα δίνουν την ευκαιρία στον γιατρό να κάνει την εγχείρηση πριν καν μπει στο χειρουργείο. Κάπνισμα και καρκίνος πνευμόνων. Μετά από αυτό το θέμα ίσως αποφασίσετε επιτέλους να πείτε αντίο στο τσιγάρο. Συζητάμε επίσης για τις διαταραχές ύπνου και πώς να πετύχουμε… όνειρα γλυκά!