Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Velvet - Περιλήψεις επ.06-10

Velvet - Περιλήψεις επ.06-10

17 Ιανουαρίου 2020

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 – ΔΕΥΤΕΡΑ 20/1/2020

Λίγο πριν τα γενέθλια του Αλμπέρτο, η Άνα και η Κριστίνα ψάχνουν το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο τους.  Στο μεταξύ, αδυνατώντας πλέον να διαχειριστεί τη σχέση της Κλάρας με τον Πέδρο, η Ρίτα συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7  - ΤΡΙΤΗ 21/1/2020

Ο Αλμπέρτο και η Ανα φτάνουν στη μαγευτική Πόλη του Φωτός, για να ζήσουν έστω και για λίγο τον έρωτά τους χωρίς περιορισμούς. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που στο ξενοδοχείο φτάνει η Κριστίνα, με σκοπό να κάνει έκπληξη στον αγαπημένο της!

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 22/1/2020

Η Ανα επιστρέφει από το Παρίσι πληγωμένη και ζητά από τον Αλμπέρτο να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του, κάτι που εκείνος θα αναγκαστεί να κάνει νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζε. Στο μεταξύ, η τύχη μοιάζει επιτέλους να χαμογελά στη Ρίτα

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 – ΠΕΜΠΤΗ 23/1/2020

Μετά που ο Αλμπέρτο βλέπει την Άνα με έναν άλλον άντρα απομακρύνεται. Με αυτά τα δεδομένα και με την ημερομηνία του γάμου να πλησιάζει ο ίδιος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνην και τη Χριστίνα. Κουρασμένος πια από τις αμφιβολίες ο Αλμπέρτο λαμβάνει μιαν απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/1/2010

Ο Ραούλ ντε λα Ρίβα επιστρέφει, αλλά μια αναποδιά βάζει σε κίνδυνο την επίδειξη και μαζί με αυτήν το μέλλον του οίκου μόδας.  Στο μεταξύ, ενώ η Άνα αρνείται να παντρευτεί στα κρυφά τον Αλμπέρτο, η Κάρμεν αποφασίζει να μιλήσει στον Μαξ.