Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020


Για το καλό σου - Παρασκευή 31/01 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 31/01 στις 09.15

27 Ιανουαρίου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9:15 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

Αυτή η εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 9:15 το πρωί μαθαίνουμε για τις ημιπληγίες μετά από εγκεφαλικό, που δυστυχώς δεν είναι καθόλου σπάνιες και στην χώρα μας. Πρόκειται με απλά λόγια για την παράλυση της μιας πλευράς του σώματος. Ρωτάμε φυσικοθεραπευτή πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση ενός ανθρώπου που το αντιμετωπίζει και τι πρέπει να προσέχει ο περίγυρός του. Άλλη μια αληθινή ανθρώπινη ιστορία έρχεται να μας εμπνεύσει, ενώ ο Οικογενειακός Ιατρός της εκπομπής Δρ Δημήτρης Πιτέλης μας μιλά για αλλεργίες. Μάθετε επίσης για την ανησυχητική έρευνα που αφορά τους εφήβους και τη σεξουαλική τους συμπεριφορά. Άλλα θέματα είναι η οστεοαρθρίτιδα γόνατος, αλλά και το ηλεκτρομυογράφημα, μια εξέταση που ενδιαφέρει όσους μουδιάζουν τα χέρια ή τα πόδια τους και όχι μόνο. Αυτά και άλλα χρήσιμα θέματα, αυτή την Παρασκευή, στις 9:15 το πρωί, στο ΣΙΓΜΑ.