Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020


Velvet - Περιλήψεις επ.21-25

Velvet - Περιλήψεις επ.21-25

7 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ,

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ…

 

KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:15

 

Μαδρίτη 1950. Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της,  ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί VELVET. Εκεί η Άννα γνωρίζει τον  Αλμπέρτο, τον γιό του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας. Ο Αλμπέρτο ερωτεύεται παράφορα την Άννα,  που πλέον εργάζεται για την εταιρία ως μοδίστρα. Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα  βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Ο κοινωνικός περίγυρος εκείνου θα  αντιδράσει στο πρωτάκουστο γεγονός για την εποχή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που  θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας θα στοιχειώσει τη ζωή τους…

Η σειρά «VELVET», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου  οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια από τις ακριβές και δημοφιλέστερες παραγωγές που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε  στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 5) - ΔΕΥΤΕΡΑ 10/2/2020

Απρόσμενες εξελίξεις αναγκάζουν τον Αλμπέρτο να ψάξει για λύσεις προκειμένου να βρει χρήματα  το συντομότερο δυνατό. Στο μεταξύ, η Μπάρμπαρα σιγουρεύεται πως ο σύζυγός της την απατά,  ενώ κάποιος ανακαλύπτει τη σχέση της Μπλάνκα με τον Μαξ.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 6) - ΤΡΙΤΗ 11/2/2020

Ο Αλμπέρτο και η Ανα κάνουν ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Την ίδια στιγμή, ο Πέδρο αποφασίζει να μιλήσει στην Κλάρα για τα συναισθήματά του, όμως ορισμένες φορές η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 7) - ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2/2020

Ενώ η Μπάρμπαρα μοιάζει να πλησιάζει στην ταυτότητα της ερωμένης του συζύγου της, ο  Αλμπέρτο, που εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για την Ανα και δεν μπορεί να αντέξει τη σχέση της με τον Κάρλος, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα της αλήθειας.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 8) – ΠΕΜΠΤΗ 13/2/2020

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά στολίδια προετοιμάζουν τον οίκο μόδας για την  έλευση του Νέου Έτους. Κι ενώ ο Αλμπέρτο και οι περισσότεροι υπάλληλοι λείπουν σε διακοπές, ο Ματέο βάζει τα δυνατά του να ξανακερδίσει την Κλάρα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 9) – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/2/2010

Ενώ όλοι στον οίκο μόδας εργάζονται πυρετωδώς για μία ειδική περίσταση, ο Αλμπέρτο  επιστρέφει έτοιμος για μια συζήτηση που έχει μείνει στη μέση. Στο μεταξύ, ο Ραούλ βασανίζεται  από έλλειψη έμπνευσης, ενώ η Κλάρα ξεκινά μαθήματα οδήγησης.