Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024


Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» αλλάζει μέρα προβολής.

Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» αλλάζει μέρα προβολής.

5 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:15

 

Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» αλλάζει μέρα προβολής.

Η αγαπημένη εκπομπή, με οικοδέσποινα την Άντρη Καραντώνη και με μόνιμους συνεργάτες τους Μιχάλη Χατζημιχαήλ και Σάββα Στεφάνου θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 21:15.

Οι νύχτες μας θα γεμίζουν και πάλι με την πλούσια και πολύμορφη Κυπριακή μουσική παράδοση, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του τόπου μας. Με Κυπριακό τραγούδι, παραδοσιακούς χορούς, φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές και καλεσμένους έκπληξη, η εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε από το Κυπριακό κοινό θα συνεχίσει να μας προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου η εκπομπή φιλοξενεί τους ηθοποιούς Μιχάλη Μουστάκα, Ηλία Ανδρέου και Βασίλη Μιχαήλ καθώς επίσης και την ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου οι οποίοι τραγουδούν, χορεύουν, τσιαττίζουν και «παλιώνουν» με τους επαγγελματίες τσιαττιστές με απόλυτη επιτυχία!  Η Σχολή Χορού Άντρης Γεωργίου από τα Λειβάδια γεμίζει το στούντιο με παραδοσιακές στολές και τους χορούς του τόπου μας. Και όπως πάντα οι εκπληκτικοί λαϊκοί μας ποιητές μας εκπλήσσουν με τα ποιήματα, το κέφι και το ταλέντο τους.

 

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ Χ’ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Galinis Production Studio

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Γαλήνης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Άντρη Γεωργίου