Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


Μια πρώτη γεύση!

Μια πρώτη γεύση!

20 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 

Πρωταγωνιστούν: Άλκις Κούρκουλος (Μάνος), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Μιχάλης), Βίκυ Βολιώτη (Ηρώ), Δημήτρης Αλεξανδρής (Βασίλης), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Άρης), Χριστίνα Αλεξανιάν (Μάνια), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά), Μαρία Ναυπλιώτου (Αλεξάνδρα), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά), Μαρία Ναυπλιώτου (Αλεξάνδρα), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Θανάσης), Ντίνος Καρύδης (πατέρας Βασίλη και Αθηνάς), Χριστόδουλος Στυλιανού (Παύλος), Γιώργος Χρυσοστόμου (Δημήτρης), Νίκη Βακάλη (Άννα), Μιχάλης Πανάδης (Φοίβος), Αντιγόνη Αλικάκου (Δέσποινα), Κατερίνα Μισιχρόνη (Μαρίνα), Βαγγέλης Λιοδάκης (Φώτης), Λουκία Μιχαλοπούλου (Ζωή), Μιχάλης Σαράντης (Αντρέας), Σίσσυ Τουμάση (Άσπα), Γιώργος Μπένος (Λευτέρης), Μαρία Παπαφωτίου (Ιλεάνα), Βασίλη Γιακουμάρος (Σωτήρης), Ιόλη Χαραλαμποπούλου (Ηλέκτρα), Τέο Δογορίτης (Γιώργος)

Σκηνοθεσία: Λάμπης Ζαρουτιάδης

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟ (24/9 στις 22:20)

Περίληψη Επεισοδίου: Οι αχώριστοι φίλοι συναντώνται στο μπαρ του Βασίλη για να κάνουν ένα πάρτι- έκπληξη στον Μάνο, μετά από την περιπέτειά του. Ο Βασίλης έχει φροντίσει να βρει ένα μικρό διαμέρισμα για τον φίλο του Μάνο και του έχει δώσει και τα πρώτα λεφτά για να μπορεί να κινηθεί ώσπου να ενταχθεί και πάλι στην κανονικότητα. Η Ηρώ έρχεται από τα Κύθηρα όπου ζει με τον επιχειρηματία σύζυγό της Θανάση και τα δύο τους παιδιά. Ο Βασίλης είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα που έχει μια σχολή χορού. Ο Άρης έχει μια ηλεκτρονική εφημερίδα και έχει δεσμό με τη Ζωή. Η Μάνια έχει προ πολλού χωρίσει με τον Φώτη και είναι παντρεμένη με τον Παύλο, έναν φιλήσυχο ψυχίατρο. Η Μάνια έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την Άννα και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η Αθηνά έχει ένα μαγαζί με γυναικεία ρούχα. Τέλος, ο Μιχάλης διαπρέπει ως μεγαλοδικηγόρος και είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα. Μαζί έχουν έναν γιο, τον Φοίβο. Το βράδυ του πάρτι, η παρέα ξεφαντώνει ως την στιγμή που…

 

 

 

 

 

 

 

 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 

Παίζουν (αλφαβητικά): Ντίνα Αβαγιανού (Γεωργία), Βασιλική Ανδρίτσου (Χριστίνα), Γεράσιμος Γεννατάς (Αλέκος), Τάσος Γιαννόπουλος (Ανανίας), Βάσω Γουλιελμάκη (Μυρσίνη), Μαρία Δαμασιώτη (Λουΐζα), Στέλιος Ιακωβίδης (Ζαχαρίας), Δημήτρης Καπετανάκος (Μηνάς), Αλέξανδρος Καραδήμας (Φώτης), Ερρίκος Λίτσης (Βαγγέλης), Πάνος Μαλικούρτης (Σωτήρης), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Θάλεια), Βάνα Παρθενιάδου (Ειρήνη), Νίκος Πουρσανίδης (Στέφανος), Ζήσης Ρούμπος (Παύλος), Γιώργος Σαββίδης (Νίκος), Χριστίνα Τσάφου (Τέτα), Δέσποινα Τσούτσα (Σάντρα), Παύλος Χαϊκάλης (Ευριπίδης), Παρθένα Χοροζίδου (Βιβή)

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννα Σταυράκη (Σούλα), Κατερίνα Νικολοπούλου (Ραλλία), Βαγγέλης Σαλευρής (Γιάννης)

Διασκευή σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (25/9 στις 22:20)

«Ένας σταρ, μια κατάληψη και μια απόπειρα αυτοκτονίας»

Περίληψη Επεισοδίου: Μερικοί από τους κατοίκους της πολυκατοικίας έχουν ήδη εγκατασταθεί, ενώ κάποιοι άλλοι έρχονται. Η άφιξη της Χριστίνας αποδεικνύεται επεισοδιακή, καθώς ο αρραβωνιαστικός της τη χωρίζει λίγο πριν τον γάμο. Απελπισμένη και μεθυσμένη, η Χριστίνα απειλεί να πέσει από το μπαλκόνι, σπέρνοντας τον πανικό στους γείτονες! Ο Νίκος και η Λουΐζα γυρίζουν από το ταξίδι του μέλιτος, αλλά καθώς ο Νίκος είναι διαχειριστής, έχουν να αντιμετωπίσουν τις γκρίνιες για τα κατασκευαστικά προβλήματα των διαμερισμάτων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι γονείς του Νίκου εγκαθίστανται κι αυτοί στην πολυκατοικία, προς μεγάλη απελπισία της Λουΐζας που δεν τα πάει καλά με την πεθερά της... Η Μυρσίνη αναγνωρίζει ενθουσιασμένη τον Στέφανο, είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός στη σαπουνόπερα που παρακολουθεί. Ο Αλέκος όμως δεν τον παίρνει με καθόλου καλό μάτι, καθώς τσακώνονται με το καλημέρα για μια θέση στο γκαράζ... Η Ειρήνη και η Τέτα το σκάνε από την πανσιόν ηλικιωμένων όπου έμεναν και κάνουν κατάληψη στο πιλοτικό διαμέρισμα του ισογείου, χωρίς να τις αντιληφθούν οι μεσίτες, ο Παύλος και ο Γιάννης... Ο έφηβος Φώτης πιάνει φιλίες με τον Μηνά, τον καινούριο θυρωρό, ενώ ο Ευριπίδης και η Θάλεια θα έχουν τον πρώτο τους τσακωμό με τους από πάνω, τον Ανανία και τη Βιβή. Που δεν θα είναι ο τελευταίος!

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (26/9 ΣΤΙΣ 22:20)

«Μια εμπορική διευθύντρια, ένα στρώμα κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας»

Περίληψη Επεισοδίου: Η γειτνίαση Ευριπίδη - Θάλειας και Ανανία – Βιβής, που ξεκίνησε στραβά, θα στραβώσει κι άλλο, όταν οι Παπαδάκηδες, μεταφέροντας ένα στρώμα, πλακώνουν κατά λάθος τη σκυλίτσα της Βιβής. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να της το κρύψουν, αλλά η Βιβή θα το μάθει. Ο πόλεμος μόλις άρχισε! Ο κομμωτής Ζαχαρίας προτείνει στη Χριστίνα να συγκατοικήσει με έναν γοητευτικό φίλο του, τον Σωτήρη. Οι ελπίδες της Χριστίνας για μια νέα σχέση διαψεύδονται, καθώς ο Σωτήρης είναι γκέι. Επιπλέον, φέρνει μαζί του ένα χάμστερ, που η Χριστίνα σιχαίνεται! Και η γκαντεμιά της απελπισμένης Χριστίνας συνεχίζεται! Συναντάει στις σκάλες τον Νίκο και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα, χωρίς να ξέρει πως είναι παντρεμένος… Η γοητευτική Ραλλία, εμπορική διευθύντρια τη κατασκευαστικής εταιρίας, εμφανίζεται στην πολυκατοικία, για να αναλάβει τις επισκευές. Ο γυναικάς Στέφανος δεν χάνει ευκαιρία να της την πέσει κι εκείνη ανταποκρίνεται, χωρίς να ξέρει ότι ο «σταρ» κάνει μόνο σχέσεις της μιας νύχτας… Η Λουΐζα δυσανασχετεί με τη Γεωργία, που ανακατεύεται στη ζωή του ζευγαριού, αλλά ο Νίκος δεν δείχνει να καταλαβαίνει πόσο ενοχλεί η μαμά του. Η αντιπάθεια του Αλέκου προς τον Στέφανο μετατρέπεται σε ζήλια, όταν ο ηθοποιός αγοράζει το σπορ αμάξι που ο Αλέκος ονειρεύεται, αλλά δεν μπορεί να το αποκτήσει… Ο Παύλος και ο Γιάννης ανακαλύπτουν έκπληκτοι την κατάληψη των γιαγιάδων. Προσπαθούν να τις διώξουν, ενώ εκείνες με τη σειρά τους προσπαθούν να διώξουν κάθε υποψήφιο αγοραστή!

 

 

 

 

 

 

 

ROOM SERVICE, ΠΛΙΖ

 

Παίζουν: Αλέξανδρος Ρήγας (Τάσος Τσαγανέας), Βαλέρια Κουρούπη (Ντόρα Αγγελάκη), Μιχάλης Ιατρόπουλος (Στρατής Βορίδης), Παντελής Καναράκης (Ιγνάτιος Κοκτώ), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Λουκία Γεροβασίλη), Ιλιάς Λαμπρίδου (κυρία Στέλλα Καραφώτη), Κώστας Καραφώτης (Τζώνυ Βρεττός), Ησαΐας Ματιάμπα (Αχιλλέας Κουτσούμπας), Δημήτρης Διακοσάββας (Γιουσούφ Σαφικιουλάχ), Χάρης Χιώτης (Μάρκος Κεραμέως), Χρύσα Κλούβα (Πόπη Αχτσιόγλου), Νίκη Αγγελάκη (Βάνα Κουντουρά), Άγγελος Ανδριόπουλος (Σάββας Αργυρός), Βάσω Βιλέγκας (Κορασόν Ιγιονάκιο), Τριαντάφυλλος Δελής (Αλέκος Σαμαράς), Μάριος Δερβιτσιώτης (Ανέστης Κουρκούλης), Νίνα Έππα (Πάμελα Τζανακοπούλου), Γιάννης Ζαραφωνίτης (Σωτήρης Καραβάς), Άρης Κυπριανού (Σταμάτης Σταματίου), Γιάννης Μπούσδρος (Νεκτάριος Αναγνώστου), Δημήτρης Παππάς (Αστέρης Τζανής), Γιάννης Ρούσσος (Μέμος Αντώναρος), Ναταλί Τσάβεζ (Ελένη Σαμπάνη), Δημήτρης Τσιώκος (Τσόκος Μελετίου), Χρυσαλένα Χριστοπούλου (Αντιγόνη Πολάκη)

Σενάριο, Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (30/9 στις 22:20)

Περίληψη Επεισοδίου: Μια παράξενη ιστορία ξεκινάει, όταν σ’ ένα ημιτελές ξενοδοχείο, μαζεύονται άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους, ασυνήθιστοι, λίγο φευγάτοι, μετά από ένα mail που τους καλεί να λάβουν μέρος σε ένα reality show. Αλλόκοτα πράγματα συμβαίνουν, όσο περιμένουν να ενημερωθούν για το τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο θα λάβουν μέρος… Απίθανοι τύποι ξεφυτρώνουν απ’ το πουθενά, ένα πτώμα εμφανίζεται στην πισίνα και εξαφανίζεται μυστηριωδώς, τα φώτα σβήνουν ξαφνικά και περίεργοι θόρυβοι ακούγονται από παντού. Η ατμόσφαιρα γίνεται σχεδόν απειλητική, όταν τελικά αποκαλύπτεται ότι…

Guests 1ου επεισοδίου: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Φιλίτσα), Κατερίνα Γκαγκάκη, Άσπα Τσίνα, Ραμόνα Βλαντή, Άκης Παναγιωτίδης, Γιάννης Τσουρουνάκης, Γιώργος Γογώνης, Βενέτα Αναγνώστου, Χριστίνα Πάγκαλη, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Δώρα Πανταζοπούλου, Αντώνης Καραθανασόπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Πέτρος Λιόντας, Πάνος Μπόρας, Θανάσης Τουμπούλης, Χρήστος Ματζιαρόκος, Βαγγέλης Ξημεράκης, Ευθύμης Μπαρμπαγιάννης.