Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020


Περί ορέξεως - Σάββατο 22/02 στις 16.00

Περί ορέξεως - Σάββατο 22/02 στις 16.00

18 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00

 

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού μαζί σας κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Αυτή την πλευρά του Σταύρου Λούρα θα ανακαλύψουμε παρέα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Γύρω από ένα τραπέζι, με απίστευτες γεύσεις και συνταγές ο ταλαντούχος ηθοποιός ξεδιπλώνεται. Ανάμεσα σε πρώτο και κυρίως πιάτο μας μιλάει για τη ζωή του, το θέατρο, τους ρόλους και την τηλεόραση όμως μιλάει και για τον έρωτά του με την γυναίκα του. Συνάμα αποκαλύπτει το άγνωστο δράμα που βιώνει η μονάκριβή του κόρη και γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λούρα.

Περί Ορέξεως το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ.