Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020


Για το καλό σου - Παρασκευή 21/02 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 21/02 στις 09.15

18 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9:15 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

Αυτή η εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Αυτή την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, σας παρουσιάζουμε ένα αφιέρωμα στο έργο της θεραπευτικής κοινότητας απεξάρτησης «Αγία Σκέπη». Δυστυχώς η εξάρτηση στις ουσίες αποτελεί ένα σοβαρότατο πρόβλημα της κυπριακής κοινωνίας. Οι αληθινές ιστορίες συνανθρώπων μας που έχουν αποθεραπευτεί και πλέον απολαμβάνουν τη ζωή τους θα στείλουν μηνύματα θέλησης και αισιοδοξίας. Έρχονται επίσης, άλλο ένα πραγματικό περιστατικό ασθενή που θα εμπνεύσει και θα απαντήσει σε απορίες όσων έχουν παρόμοιο πρόβλημα, αλλά και δυνατά μηνύματα πρόληψης και ευαισθητοποίησης από τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μαρίνα Χατζηκώστα, η οποία πέρασε και η ίδια μια περιπέτεια υγείας. Ασχολούμαστε επίσης με την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού, του πιο συχνού καρκίνου στις γυναίκες. Όλα για τον παιδικό διαβήτη αλλά και τους ενήλικες διαβητικούς. Αυτά και άλλα πολλά έρχονται την Παρασκευή, στις 9:15 στο Σίγμα και είναι όλα «Για Το Καλό Σου»!