Τρίτη, 23 Απριλίου 2024


Velvet - Περιλήψεις επ.36-40

Velvet - Περιλήψεις επ.36-40

28 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ,

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ…

 

KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:15

 

Μαδρίτη 1950. Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της,  ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί VELVET. Εκεί η Άννα γνωρίζει τον  Αλμπέρτο, τον γιό του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας. Ο Αλμπέρτο ερωτεύεται παράφορα την Άννα,  που πλέον εργάζεται για την εταιρία ως μοδίστρα. Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα  βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Ο κοινωνικός περίγυρος εκείνου θα  αντιδράσει στο πρωτάκουστο γεγονός για την εποχή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που  θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας θα στοιχειώσει τη ζωή τους…

Η σειρά «VELVET», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου  οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια από τις ακριβές και δημοφιλέστερες παραγωγές που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε  στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 6) - ΔΕΥΤΕΡΑ 2/3/2020

Μετά τις πρόσφατες δημοσιεύσεις, όλοι συζητάνε για την εξομολόγηση του Αλμπέρτο σχετικά με  τη σχέση του με την Ανα και την πατρότητα του παιδιού της Κριστίνα. Δεδομένων των συνθηκών, ο Αλμπέρτο και η Ανα μπορούν να είναι και πάλι μαζί.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 7) - ΤΡΙΤΗ 3/3/20

Η Σάρα καλεί τον Αλμπέρτο και την Ανα σε μια γιορτή που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Κριστίνα  αποκαλύπτει στην Ανα πληροφορίες σχετικά με τον Αλμπέρτο οι οποίες θα μπορούσαν να τους χωρίσουν. Ο Αλμπέρτο έχει υποψίες σχετικά με τον κατάσκοπο.   

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 8) - ΤΕΤΑΡΤΗ 4/3/2020

Η Ανα επιστρέφει πρόθυμη να παλέψει για το όνειρό της να γίνει σχεδιάστρια. Ωστόσο, ύστερα  από όλα τα εμπόδια που η Κριστίνα έβαλε στη σχέση της με τον Αλμπέρτο, είναι πεπεισμένη ότι για να έχει τη ζωή που θέλει θα πρέπει να τον αφήσει.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 9) – ΠΕΜΠΤΗ 5/3/2020

Μετά τη δημόσια ταπείνωσή της, η Ανα εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει σχεδιάστρια κι  επιστρέφει στη θέση της μοδίστρας. Ωστόσο, ο Αλμπέρτο δεν της επιτρέπει να τα παρατήσει και σκέφτεται ένα σχέδιο για να σώσει την καριέρα της.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 10) – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/3/2010

Η Ανα είναι πλέον έτοιμη να αποκαλύψει στον Αλμπέρτο τα αισθήματά της και πηγαίνει να τον  βρει, όμως εκείνος έχει ήδη φύγει για το αεροδρόμιο. Αποφασισμένη να μην τον αφήσει να φύγει,  τρέχει να τον προλάβει. Άραγε, θα τα καταφέρει;