Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Στην Υγειά μας ρε παιδιά - Παρασκευή 15/02 στις 21.15

Στην Υγειά μας ρε παιδιά - Παρασκευή 15/02 στις 21.15

13 Φεβρουαρίου 2019

Οι παρέες γράφουν ιστορία…

Και όταν περνάνε καλά... γράφουν μουσική.

Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ.

 

Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας... Στην Υγειά μας ρε Παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Μια μοναδική εκπομπή αφιερωμένη σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές που άφησε το στίγμα του στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού, τον μεγάλο Γρηγόρη Μπιθικώτση. 

Μια βραδιά ξεχωριστή με τραγούδια λατρεμένα, αφηγήσεις και εμπλουτισμένη με αρχειακό υλικό από διάφορα στιγμιότυπα της ζωής του και της καριέρας του θα παρακολουθήσουμε αυτή την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.

Σπουδαίες ερμηνείες από τη Γιώτα Νέγκα, τον γιο του, Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Μπάμπη  Τσέρτο, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Χάρη Βαρθακούρη, την Ασπασία Στρατηγού, τον Γιώργο Καραδήμο και τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο θα μας συνεπάρουν και θα μας ταξιδέψουν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή. 

Κοντά μας επίσης, η σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Μεταξία, δημοσιογράφοι, φίλοι, ηθοποιοί που  μας κρατούν συντροφιά αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Στην παρέα μας οι ηθοποιοί Αιμιλία Υψηλάντη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Δήμητρα Στογιάννη, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκη Παλληκαράκη.  Την βραδιά αυτή συμπληρώνουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και η γυναίκα του, κα Μαρίνα Πατούλη, ο Γιάννης Πολίτης, ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, η Ντίνα Νικολάου, ο Νικόλας Βαφειάδης και ο Λευτέρης Κοντουλάκος.

FB : Στην υγειά μας ρε παιδιά