Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
Ανεράδες (2022-23)

Ανεράδες - επ.19-20

Ανεράδες - επ.19-20

16 Νοεμβρίου 2022

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 19:00

 

Κυπριακή κωμική σειρά, με ρομαντικά και κοινωνικά στοιχεία, η οποία διαδραματίζεται στην Κύπρο της δεκαετίας του 1920, την εποχή που οι Άγγλοι αρχίζουν να αναλαμβάνουν επίσημα την διοίκηση της Κύπρου από τους Οθωμανούς.

Η Ιουλία, η Φανουρία, η Παρθενόπη και η Αννού είναι τέσσερις επιστήθιες φίλες, στο κυπριακό χωριό «Νιο Χορκό», οι οποίες πρωταγωνιστούν στη σειρά. Τέσσερις γυναίκες έρχονται να εισβάλουν στην ζωή μας, από μια μακρινή κι’ αλλιώτικη εποχή, θυμίζοντας μας πως η γυναίκα του σήμερα δεν διαφέρει διόλου απ΄ αυτές. Η μόνη μικρή διαφορά είναι ότι η ζωή τους διαδραματίζεται 100 χρόνια πριν…

Το γέλιο, η προδοσία, η απιστία, ο έρωτας, η φιλία παραμένουν διαχρονικά τα ίδια!

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 – ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11

Ο Νικόλας έχει επιστρέψει στο χωριό και ο ζαπτιές έχει φύγει χωρίς να γίνουν οι αρραβώνες του με την Ιουλία.  Γιωρκής και Φρόσου είναι πλέον μαζί και ο Γιωρκής υπόσχεται γάμο στη νέα του ερωμένη βρίσκοντας δικαιολογία ότι θα καθυστερήσει επειδή η γυναίκα του είναι δήθεν άρρωστη.

Ο Ζαχαρίας ερωτεύεται τη Φροσού… Η Ερασμία αρχίζει να υποψιάζεται και καταστρώνει ένα απίστευτο σχέδιο… Ο Νικόλας νιώθει προδομένος επειδή η Ιουλία πίστεψε ότι την αρνήθηκε.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 – ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11

Η Παρθενόπη μαθαίνει την αλήθεια για την Φροσού! Ο Ζαχαρίας ζητά από την Μαντάμ Ελισάβετ να τον βοηθήσει να κερδίσει τη Φροσού η οποία όμως του ζητά ως αντάλλαγμα να της αποκαλύψει τι έγινε με το «κονδύλι των εγγλέζων» που εξαφανίστηκε. Ο Ζαχαρίας αρνείται… αρχικά! Στην προσπάθεια της η Παρθενόπη να βγάλει από την μέση την Φροσού – ενώνει δυνάμεις με την άσπονδη εχθρό της… την Ερασμία! Ο Νικόλας ζητά από την Ιουλία να φύγουν μαζί από το χωριό και να ζήσουν μακριά…

 

Πρωταγωνιστούν:

Ελευθερία Ανδρέου (Ιουλία), Άννα Παναγή (Αννού), Χριστιάνα Μούζουρα (Φανουρία), Σκεύη Παπαμιλτιάδους (Παρθενόπη), Μαρίνος Χατζηβασιλείου (Μουχτάρης), Στέφανος Μιχαήλ (Νικόλας), Σταύρος Κωνσταντίνου (Γιωρκής), Ειρήνη Σαλάτα (Ερασμία),  Χρήστος Κυριάκου Παλώδιας (Παπακαπόνης), Ανδρέας Αθανασίου  (Ζαχαρίας), Νίκος Αρκαδίου (Αθηναγόρας)

 

Σενάριο : Έλενα Γαλαταριώτη

Σκηνοθεσία : Nίκος Μυλωνάς

 

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back