Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ανεράδες (2022-23)

Ανεράδες - επ.23-24

Ανεράδες - επ.23-24

1 Δεκεμβρίου 2022

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 19:00

 

Κυπριακή κωμική σειρά, με ρομαντικά και κοινωνικά στοιχεία, η οποία διαδραματίζεται στην Κύπρο της δεκαετίας του 1920, την εποχή που οι Άγγλοι αρχίζουν να αναλαμβάνουν επίσημα την διοίκηση της Κύπρου από τους Οθωμανούς.

Η Ιουλία, η Φανουρία, η Παρθενόπη και η Αννού είναι τέσσερις επιστήθιες φίλες, στο κυπριακό χωριό «Νιο Χορκό», οι οποίες πρωταγωνιστούν στη σειρά. Τέσσερις γυναίκες έρχονται να εισβάλουν στην ζωή μας, από μια μακρινή κι’ αλλιώτικη εποχή, θυμίζοντας μας πως η γυναίκα του σήμερα δεν διαφέρει διόλου απ΄ αυτές. Η μόνη μικρή διαφορά είναι ότι η ζωή τους διαδραματίζεται 100 χρόνια πριν…

Το γέλιο, η προδοσία, η απιστία, ο έρωτας, η φιλία παραμένουν διαχρονικά τα ίδια!

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

Επεισόδιο 23 – Σάββατο 10/12

Η Ιουλία φεύγει με το Νικόλα! Αφήνει ένα γράμμα που εξηγεί στις φίλες της την απόφαση της. Η Παθρενόπη είναι έξαλλη με την Φανουρία, αφού μόνο αυτή το γνώριζε. Ο Παπάς αποφεύγει την Παπαθκιά η οποία θέλει διακαώς να τεκνοποιήσει. Ο Αθηναγόρας ομολογεί στην Ελισάβετ ότι δεν έχει βρει τίποτε από τα «χαρτιά» που του ζήτησε. Για κακή τους τύχη, κάποιος τους ακούει… 

Η Ερασμία καλεί τον μουχτάρη στο σπίτι της για να του αποκαλύψει κάτι πολύ σοβαρό.

 

Επεισόδιο 24 – Κυριακή 11/12

Η Ιουλία επιστρέφει στο χωριό – Χωρίς το Νικόλα ! Οι φίλες της προσπαθούν να βρουν λύση.

Ο Ζαχαρίας αποφασίζει να ασχοληθεί με την ποίηση, την ίδια ώρα ο Αθηναγόρας υποψιάζεται ότι ο Ζαχαρίας κρύβει τις ενοχοποιητικές αποδείξεις του μουχτάρη και ξεκινά με μεγάλη παρεξήγηση.

Ο Πετρής ζητά από την Ιουλία να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη φωνή του. Η Ερασμία αποκαλύπτει στον μουχτάρη το σχέδιο της Ελισάβετ, χωρίς να του πει ποια κρύβεται πίσω από την δολοπλοκία….

 

Πρωταγωνιστούν:

Ελευθερία Ανδρέου (Ιουλία), Άννα Παναγή (Αννού), Χριστιάνα Μούζουρα (Φανουρία), Σκεύη Παπαμιλτιάδους (Παρθενόπη), Μαρίνος Χατζηβασιλείου (Μουχτάρης), Στέφανος Μιχαήλ (Νικόλας), Σταύρος Κωνσταντίνου (Γιωρκής), Ειρήνη Σαλάτα (Ερασμία),  Χρήστος Κυριάκου Παλώδιας (Παπακαπόνης), Ανδρέας Αθανασίου  (Ζαχαρίας), Νίκος Αρκαδίου (Αθηναγόρας)

 

Σενάριο : Έλενα Γαλαταριώτη

Σκηνοθεσία : Nίκος Μυλωνάς

 

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back