Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
Ανεράδες (2022-23)

Ανεράδες - επ.29-30

Ανεράδες - επ.29-30

16 Δεκεμβρίου 2022

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 19:00

 

Κυπριακή κωμική σειρά, με ρομαντικά και κοινωνικά στοιχεία, η οποία διαδραματίζεται στην Κύπρο της δεκαετίας του 1920, την εποχή που οι Άγγλοι αρχίζουν να αναλαμβάνουν επίσημα την διοίκηση της Κύπρου από τους Οθωμανούς.

Η Ιουλία, η Φανουρία, η Παρθενόπη και η Αννού είναι τέσσερις επιστήθιες φίλες, στο κυπριακό χωριό «Νιο Χορκό», οι οποίες πρωταγωνιστούν στη σειρά. Τέσσερις γυναίκες έρχονται να εισβάλουν στην ζωή μας, από μια μακρινή κι’ αλλιώτικη εποχή, θυμίζοντας μας πως η γυναίκα του σήμερα δεν διαφέρει διόλου απ΄ αυτές. Η μόνη μικρή διαφορά είναι ότι η ζωή τους διαδραματίζεται 100 χρόνια πριν…

Το γέλιο, η προδοσία, η απιστία, ο έρωτας, η φιλία παραμένουν διαχρονικά τα ίδια!

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Επεισόδιο 29 – Σάββατο 31/12/22

Η Παπαθκιά ανακοινώνει στην Ιουλία ότι το βότανο που έδωσε του παπά… δούλεψε! Της ζητά περισσότερο και η Ιουλία της το δίνει με δισταγμό εξηγώντας της ότι ίσως να έχει παρενέργειες.

Η Παπαθκιά στην απόγνωση της χρησιμοποιεί μεγάλη δόση με αποτέλεσμα ο Παπάς να γίνει «ταύρος εν υαλοπωλείο»! Έρχονται από το Βαρώσι δυο φινετσάτοι φίλοι της Παρθενόπης. Η Αννού για πρώτη φορά ερωτεύεται…  μόνο που, ερωτεύεται λάθος «άντρα»!

 

Επεισόδιο 30 – Κυριακή 1/1/23

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η Φανουρία πιάνει επ΄ αυτοφώρω τον Γιωρκή με την Ερασμία. Ταυτόχρονα μαθαίνει ότι η Παρθενόπη γνώριζε για τον παράνομο δεσμό εδώ και καιρό. Η μάνα της Ιουλίας πεθαίνει και της αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό. Ο μουχτάρης αποφασίζει μετά από 12 χρόνια να αποκαλύψει τα συναισθήματα του στην γυναίκα που αγαπά. Όλα αυτά θα φέρουν ανατροπές που θα αλλάξουν τον ρου όλων των ιστοριών.

 

Πρωταγωνιστούν:

Ελευθερία Ανδρέου (Ιουλία), Άννα Παναγή (Αννού), Χριστιάνα Μούζουρα (Φανουρία), Σκεύη Παπαμιλτιάδους (Παρθενόπη), Μαρίνος Χατζηβασιλείου (Μουχτάρης), Στέφανος Μιχαήλ (Νικόλας), Σταύρος Κωνσταντίνου (Γιωρκής), Ειρήνη Σαλάτα (Ερασμία),  Χρήστος Κυριάκου Παλώδιας (Παπακαπόνης), Ανδρέας Αθανασίου  (Ζαχαρίας), Νίκος Αρκαδίου (Αθηναγόρας)

 

Σενάριο : Έλενα Γαλαταριώτη

Σκηνοθεσία : Nίκος Μυλωνάς

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back