Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023
Μια Βαλίτσα Γεύσεις (2016-18)

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» 11-12/4

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» 11-12/4

11 Απριλίου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΒΑΖΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 15:30 
 
 
Μια αλλιώτικη εκπομπή μαγειρικής η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, προβάλλεται από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Η εκπομπή στοχεύει να αναπτύξει το αίσθημα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της μείωσης των λανθασμένων αντιλήψεων των Κυπρίων για τις ξένες κουλτούρες, μέσα από τη γαστρονομία. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ταξιδιάρικη εκπομπή η οποία  απευθύνεται στον καθένα από εμάς που αγαπά τη μαγειρική, τα ταξίδια και τις νέες γεύσεις! Στο νέο αυτό τηλεοπτικό ταξίδι ξεναγοί μας θα είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι των χωρών που ζουν στο νησί μας. Συνοδοιπόροι θα είναι μια ομάδα ειδικών αποτελούμενη από διατροφολόγους, βοτανολόγους, οινολόγους και βιομηχανικούς κοινωνιολόγους! Προορισμός μας η κουζίνα αλλά και η κουλτούρα των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
Στα «μυστικά» της κάθε χώρας μας μυεί ο σεφ Ανδρέας Καβάζης! Οι γνώσεις, η εμπειρία και η ζωντάνια του είναι τα καλύτερα εισιτήρια για ένα ταξίδι με πικάντικη επίγευση. Παρουσιάστρια της εκπομπής  είναι η εντυπωσιακή Χριστίνα Δημητρίου! Η σπιρτάδα, το χαμόγελό και η ομορφιά της παρέα με Μια Βαλίτσα Γεύσεις, θα μας μεταφέρουν σε τοπία που μόνο όσοι διψούν για μαγευτικά και άγνωστα μέρη ξέρουν να βρίσκουν. 
Τη Δευτέρα 11 Απριλίου η εκπομπή ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στη χώρα των χρωμάτων, των αρωμάτων και της παράδοσης, την Ινδία. Ο σεφ μας ετοιμάζει για μας Ινδικές μελιντζάνες και κοτόπουλο ταντούρι. 
Την Τρίτη 12 Απριλίου η Χριστίνα και ο Ανδρέας επιστρέφουν στη γη των πυραμίδων, του μυστηρίου, της Σφίγγας, της ιστορίας, του πολιτισμού των γεύσεων και των μπαχαρικών… στη μαγευτική Αίγυπτο. Μαζί μαγειρεύουμε Bamya με αρνί και Shorbet Kharshoof. 
 
Στην χώρα της αρχαίας φιλοσοφίας και του γοργού ρυθμού ανάπτυξης ταξιδεύουμε την Τετάρτη 13 Απριλίου… Στην Κίνα, με τον τεράστιο πολιτισμό αλλά και την αγαπημένη σε όλους κουζίνα. 
 
Ελάτε να ανοίξουμε «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 15:30  στο ΣΙΓΜΑ. 
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back