Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
Μια Βαλίτσα Γεύσεις (2016-18)

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» - 30/5 31/5 1/6

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» - 30/5 31/5 1/6

27 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΒΑΖΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 15:30 
 
 
Μια αλλιώτικη εκπομπή μαγειρικής η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, προβάλλεται από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Η εκπομπή στοχεύει να αναπτύξει το αίσθημα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της μείωσης των λανθασμένων αντιλήψεων των Κυπρίων για τις ξένες κουλτούρες, μέσα από τη γαστρονομία. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ταξιδιάρικη εκπομπή η οποία  απευθύνεται στον καθένα από εμάς που αγαπά τη μαγειρική, τα ταξίδια και τις νέες γεύσεις! Στο νέο αυτό τηλεοπτικό ταξίδι ξεναγοί μας θα είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι των χωρών που ζουν στο νησί μας. Συνοδοιπόροι θα είναι μια ομάδα ειδικών αποτελούμενη από διατροφολόγους, βοτανολόγους, οινολόγους και βιομηχανικούς κοινωνιολόγους! Προορισμός μας η κουζίνα αλλά και η κουλτούρα των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
Στα «μυστικά» της κάθε χώρας μας μυεί ο σεφ Ανδρέας Καβάζης! Οι γνώσεις, η εμπειρία και η ζωντάνια του είναι τα καλύτερα εισιτήρια για ένα ταξίδι με πικάντικη επίγευση. Παρουσιάστρια της εκπομπής  είναι η εντυπωσιακή Χριστίνα Δημητρίου! Η σπιρτάδα, το χαμόγελό και η ομορφιά της παρέα με Μια Βαλίτσα Γεύσεις, θα μας μεταφέρουν σε τοπία που μόνο όσοι διψούν για μαγευτικά και άγνωστα μέρη ξέρουν να βρίσκουν. 
Τη Δευτέρα 30 Μαΐου, επισκεπτόμαστε την Αμερική. Την χώρα των ονείρων, των απεριόριστων δυνατοτήτων και των μεγάλων αντιθέσεων φυσικής ομορφιάς, πολιτισμού και πλούτου. Ο σεφ μας ετοιμάζει ένα αυθεντικό Αμερικάνικο Βοδινό Μπέργκερ – το αγαπημένο φαγητό των Αμερικανών – και ένα απολαυστικό American Cheesecake. Την Τρίτη 31/5 ταξιδεύουμε και πάλι στη Ρωσία, τη χώρα των καλών τεχνών, της Ορθοδοξίας, του απίστευτου φυσικού πλούτου και της ανεπανάληπτης φυσικής ομορφιάς. Ο Ανδρέας Καβάζης μαγειρεύει Pelmeni (φρέσκα ζυμαρικά με κιμά) και Ζέβρα κέικ. Την Τετάρτη 1/6 θα επισκεφτούμε την πολύ φιλόξενη Παλαιστίνη, που όταν την επισκεφθείς γίνεσαι ένα με τους ντόπιους και θα μαγειρέψουμε Arayes (γεμιστή πίτα με κιμά) και Shulbato (πουργούρι με μελιντζάνες και πιπεριές). 
Ελάτε να ανοίξουμε «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 15:30  στο ΣΙΓΜΑ. 
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back