Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023
Μια Βαλίτσα Γεύσεις (2016-18)

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» Τρίτη 15 Μαρτίου

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» Τρίτη 15 Μαρτίου

7 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΒΑΖΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:30 
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 
 
 
Μια αλλιώτικη εκπομπή μαγειρικής η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, θα προβάλλεται από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Η εκπομπή στοχεύει να αναπτύξει το αίσθημα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της μείωσης των λανθασμένων αντιλήψεων των Κυπρίων για τις ξένες κουλτούρες, μέσα από τη γαστρονομία. 
Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ταξιδιάρικη εκπομπή η οποία  απευθύνεται στον καθένα από εμάς που αγαπά τη μαγειρική, τα ταξίδια και τις νέες γεύσεις! Στο νέο αυτό τηλεοπτικό ταξίδι ξεναγοί μας θα είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι των χωρών που ζουν στο νησί μας. Συνοδοιπόροι θα είναι μια ομάδα ειδικών αποτελούμενη από διατροφολόγους, βοτανολόγους, οινολόγους και βιομηχανικούς κοινωνιολόγους! Προορισμός μας η κουζίνα αλλά και η κουλτούρα των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
Στα «μυστικά» της κάθε χώρας θα μας μυήσει ο σεφ μας, Ανδρέας Καβάζης! Οι γνώσεις, η εμπειρία και η ζωντάνια του είναι τα καλύτερα εισιτήρια για ένα ταξίδι με πικάντικη επίγευση. Παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η εντυπωσιακή Χριστίνα Δημητρίου! Η σπιρτάδα, το χαμόγελό και η ομορφιά της παρέα με Μια Βαλίτσα Γεύσεις, θα μας μεταφέρουν σε τοπία που μόνο όσοι διψούν για μαγευτικά και άγνωστα μέρη ξέρουν να βρίσκουν. 
Πρώτος προορισμός της εκπομπής η μαγευτική Ινδία. Μια χώρα γεμάτη χρώμα, μυρωδιές, γεύσεις και παραδόσεις αποκαλύπτεται και μας παρασύρει στο μεθυστικό χορό του πολιτισμού της. Μαζί μαθαίνουμε πως είναι η ζωή ενός Ινδού εδώ στην Κύπρο, τις τεχνικές της κουζίνας τους και μικρά μυστικά της κουλτούρας τους. Φτιάχνουμε σαλάτα κοζάμπρι και ινδικά σαμόσας. 
 
 
Ετοιμαστείτε να ανοίξετε για πρώτη φορά «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» και να ταξιδέψετε μαζί μας την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 15.30 και κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα στο ΣΙΓΜΑ. 
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back