Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Παραδοσιακή Βραδιά (2015-20)

Ας γίνουμε μια μεγάλη παραδοσιακή αγκαλιά! - Σάββατο στις 21.00

Ας γίνουμε μια μεγάλη παραδοσιακή αγκαλιά! - Σάββατο στις 21.00

18 Ιουνίου 2019

Για ακόμα μια χρονιά η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στηρίζει το TELETHON δείχνοντας έμπρακτα ότι, όταν παίρνεις αγάπη, πρέπει να δίνεις πίσω!

Το TELETHON αποτελεί έναν ετήσιο διεθνή φιλανθρωπικό θεσμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ και γρήγορα επεκτάθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων οι Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και Ελβετία κ.ά. Ο μεγάλος σκοπός είναι η συμπαράσταση στους ασθενείς αλλά και η εξεύρεση -μέσα από την έρευνα- της κατάλληλης και αποτελεσματικής θεραπείας νευρομυϊκών, γενετικών και άλλων ασθενειών. Ο ανθρωπιστικός θεσμός του TELETHON, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου. Σε αυτήν την προσπάθεια σύμμαχος και αρωγός είναι και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ που στηρίζει εδώ και 10 χρόνια τον θεσμό και προβάλλει όλες τις εκδηλώσεις και ενέργειες έτσι ώστε να επιτευχθεί η οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου.

Η όλη προσπάθεια θα κορυφωθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου με μια διαφορετική Παραδοσιακή Βραδιά με τον τίτλο «Telethon- Παραδοσιακή Αγκαλιά».

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Άντρη Καραντώνη. Μαζί της εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε προκλήσεις, όπως τσιάττισμα, κυπριακό χορό και κυπριακό τραγούδι.

Προσκεκλημένοι θα είναι μεταξύ άλλων οι: Ανδρέας Δημητρόπουλος, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Θέκλα Πετρίδου, Άθως Αντωνίου, Γιώτα Κουφαλίδου, Ελπίδα Ιακωβίδου, Τζιώρτζια Παναγή, Νικόλας Ιωαννίδης, Γιώτα Δαμιανού, Νατάσα Κακούτση, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Σταύρος Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Άντρεα Δημητρίου, Άντρη Σεργίου, Κλέλια Γιασεμίδου, Πέτρος Αθανασίου, κ.α.

Μαζί με τη σταθερή ομάδα της Παραδοσιακής Βραδιάς, δηλαδή τους μόνιμους συνεργάτες της εκπομπής, Μιχάλη Χατζημιχαήλ και Σάββα Στεφάνου θα εμφανισθεί και ο αγαπημένος τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου.

Φυσικά, όλα αυτά στοχεύουν στην επίτευξη του σκοπού του Telethon, δηλαδή τη συλλογή οικονομικών πόρων για τη στήριξη του συνδέσμου Μυοπαθών, των ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και την αναβάθμιση του παραϊατρικού και τεχνικού εξοπλισμού.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

TELETHON - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ