Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
Περί ορέξεως

Περί ορέξεως - Σάββατο 05/10 στις 16.00

Περί ορέξεως - Σάββατο 05/10 στις 16.00

3 Οκτωβρίου 2019

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού μαζί σας κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσουμε ένα επεισόδιο γεμάτο από… «Γαλάτεια». Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ Κώστας Κωστόπουλος και η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς Ειρήνη Κωνσταντίνου ανοίγουν τα τηλεοπτικά και προσωπικά τους χαρτιά γύρω από ένα τραπέζι με θέα τη θάλασσα της μαγευτικής Πάφου και αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής τους, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστές κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back