Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
Περί ορέξεως (2018-20)

Περί ορέξεως - Σάββατο 16/11 στις 16.00

Περί ορέξεως - Σάββατο 16/11 στις 16.00

13 Νοεμβρίου 2019

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού μαζί σας κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου φιλοξενούμε στο «Περί Ορέξεως» o γνωστός γυμναστής Κυριάκος Πελεκάνος και η σύζυγος του Τατιάνα, έρχονται σε ένα τραπέζι γεμάτο από γέλιο και συγκίνηση. Μιλάνε για την κοινή τους πορεία και μας αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Tο τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστές κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!