Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
Περί ορέξεως

Περί ορέξεως - Σάββατο 23/02 στις 17.30

Περί ορέξεως - Σάββατο 23/02 στις 17.30

22 Φεβρουαρίου 2019

Μια ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων, κάθε Σάββατο στο ΣΙΓΜΑ.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Αυτό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου φιλοξενούμε στην εκπομπή τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νίκο Τορναρίτη. Έναν εξαίρετο και απλό άνθρωπο ο οποίος αποκαλύπτει στον Ανδρέα και στη Γιώτα κρυφές πτυχές του χαρακτήρα και της ζωής του ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια στην Αμμόχωστο, τις ανέμελες στιγμές με την οικογένεια του και τον παππού του και φτάνοντας μέχρι τη δημιουργία της δικής του οικογένειας, τις δύο του κόρες και την επιλογή του να γίνει πολιτικός. Πίνοντας αρωματικό καφέ και απολαμβάνοντας το υπέροχο brunch του Elma and Fred ο Νίκος Τορναρίτης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητησεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστες κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back