Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
Περί ορέξεως

Περί ορέξεως - Σάββατο 26/10 στις 16.00

Περί ορέξεως - Σάββατο 26/10 στις 16.00

23 Οκτωβρίου 2019

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού μαζί σας κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου φιλοξενούμε στο «Περί Ορέξεως» μια κορυφαία γυναίκα του θεάτρου και της τηλεόρασης, την κ. Πόπη Αβραάμ η οποία ανάμεσα σε μνήμες και συναισθήματα ξεδιπλώνει την επαγγελματική και προσωπική της πορεία.

Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστές κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back