Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Περί ορέξεως (2018-20)

Περί ορέξεως - Σαββατοκυρίακο 09-10/03 στις 18.40

Περί ορέξεως - Σαββατοκυρίακο 09-10/03 στις 18.40

8 Μαρτίου 2019

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» έρχεται τώρα με δύο επεισόδια την εβδομάδα!

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους ιδέες διασκέδασης, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν συνταγές σε εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Το Σάββατο 9/3 το «Περί Ορέξεως» υποδέχεται μια όμορφη γυναίκα της πολιτικής σκηνής του τόπου. Η Αννίτα Δημητρίου μας μιλάει για τη ζωή της στο σπίτι, την πολιτική και τα όνειρα που κάνει. Απολαμβάνοντας το brunch του Café La Mode η Αννίτα κάθεται αναπαυτικά και μιλάει από μια καρέκλα εκτός βουλής.

Την Κυριακή 10/3 η εκπομπή μπαίνει σε ρυθμό καρναβαλιού και συναντάει τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαίδη. Ο κ. Νικολαίδης μιλάει για την αγαπημένη του πόλη, την ανάπτυξη της, την οικογένεια του και τα παιδικά του χρόνια. Σημείο αναφοράς για αυτόν και τη Λεμεσό φυσικά το καρναβάλι! Ένα «Περί Ορέξεως» με τη θάλασσα να ακουμπάει κυριολεκτικά στα πόδια μας στο Breeze της Μαρίνας Λεμεσού.

Δυο «Περί Ορέξεως» που θα σας κάνουν να διαπιστώσετε πως η ζωή έχει ωραία γεύση. Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητησεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστες κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!