Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
Περί ορέξεως (2018-20)

Περί ορέξεως (Τελευταίο επεισόδιο) - Σάββατο 04/04 στις 16.00

Περί ορέξεως (Τελευταίο επεισόδιο) - Σάββατο 04/04 στις 16.00

3 Απριλίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΤΙΣ 16:00

 

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού μαζί σας κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00.

 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο του «Περί Ορέξεως». Ένας κύκλος γεμάτος γεύσεις και όμορφες στιγμές κλείνει με την λαμπερή παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία έρχεται για ένα τραπέζι γεύσεων, αναμνήσεων και αποκαλύψεων. Μιλάει για την ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, την γνωριμία της αλλά και τον γάμο της με τον Γιώργο Εφραίμ και όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη.

 

«Περί Ορέξεως» το Σάββατο 4 Απριλίου στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ.