Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
Πρίγκιπας

Δευτέρα 29/5 και Τρίτη 30/5/2017

Δευτέρα 29/5 και Τρίτη 30/5/2017

26 Μαΐου 2017

KAΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ SURVIVOR

 

Ο standup comedian Πρίγκιπας κάθε Δευτέρα και Τρίτη παρασύρει εμάς και τους προσκεκλημένους του,  με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η κυπριακή – και όχι μόνο – πραγματικότητα βρίσκει τη θέση που της αρμόζει.  Για ό,τι μας διασκεδάζει, ό,τι μας κάνει να χαμογελάμε, ό,τι “αγαπάμε-να-μισούμε”!

 

Με σχολιασμό videos, ατάκες, ανέκδοτα αλλά και ανατρεπτικούς καλεσμένους εντοπίζει τα πιο εξωφρενικά, τα πιο «κουφά» ή και τα πιο αγαπησιάρικα στιγμιότυπα της καθημερινότητας και μας κάνει συνένοχους στο νέο «έγκλημα» της βραδινής μας ζώνης.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 29/5 και Τρίτη 30/5 ο Πρίγκιπας φιλοξενεί τους παρουσιαστές της εκπομπής «Καλή σας Μέρα» Αγγέλα Νικηφόρου και Θεόδουλο Κουλλαπή οι οποίοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στην υποκριτική ενώ ταυτόχρονα μας αφήνουν να ανακαλύψουμε πόσο καλά είναι που γνωρίζουν την κυπριακή τηλεόραση. Φιλοξενούμε επίσης τον ηθοποιό Μιχάλη Σοφοκλέους, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, ο οποίος μιμείται τους αγαπημένους του τραγουδιστές και εξηγεί τους λόγους που ο «Φουτούλης» έπρεπε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό.

 

 

 

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

 

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back