Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Πρίγκιπας

Πρίγκιπας - Δευτέρα 15 & Τρίτη 16 Μαϊου 2017

Πρίγκιπας - Δευτέρα 15 & Τρίτη 16 Μαϊου 2017

11 Μαΐου 2017

KAΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ SURVIVOR

 

Ο standup comedian Πρίγκιπας κάθε Δευτέρα και Τρίτη παρασύρει εμάς και τους προσκεκλημένους του,  με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η κυπριακή – και όχι μόνο – πραγματικότητα βρίσκει τη θέση που της αρμόζει.  Για ό,τι μας διασκεδάζει, ό,τι μας κάνει να χαμογελάμε, ό,τι “αγαπάμε-να-μισούμε”!

 

Με σχολιασμό videos, ατάκες, ανέκδοτα αλλά και ανατρεπτικούς καλεσμένους εντοπίζει τα πιο εξωφρενικά, τα πιο «κουφά» ή και τα πιο αγαπησιάρικα στιγμιότυπα της καθημερινότητας και μας κάνει συνένοχους στο νέο «έγκλημα» της βραδινής μας ζώνης.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 15/5 και Τρίτη 16/5 ο Πρίγκιπας φιλοξενεί τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γεωργίου, ο οποίος μας μιλά για την σχέση του με τον αδελφό του Ανδρέα Γεωργίου, πάντα με χιουμοριστική διάθεση. Φιλοξενούμε επίσης τις ηθοποιούς Ιωάννα Λαμπροπούλου και Ξένια Κωνσταντινίδου στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον τερτματισμό της σατιρικής εκπομπής «Φακκάτε τους». Ιωάννα και Ξένια κάνουν μιμήσεις, τραγουδούν, χορεύουν και επιτέλους βρίσκουν τον «πρίγκιπα» τους!

 

 

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

 

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back