Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
Πρωτοσέλιδο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ - Πρωτοσέλιδο 2022/23

ΠΡΕΜΙΕΡΑ - Πρωτοσέλιδο 2022/23

8 Αυγούστου 2022

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 06:45

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

 

Η πρώτη είδηση της ημέρας είναι «ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ».  Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ο Ανδρέας Δημητρόπουλος επιστρέψει ανανεωμένος και έτοιμος να ριχτεί για άλλη μια σεζόν στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης, με σεβασμό στον Κύπριο τηλεθεατή, με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα.

Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Κύπρο και εξωτερικό γίνεται… «ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ».  Το ξεκίνημα της νέας ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.

Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, διεθνής ενημέρωση, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός και όλα τα μεγάλα γεγονότα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, απευθείας μεταδόσεις και τους πρωταγωνιστές στο στούντιο της εκπομπής.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, με αντικειμενικότητα, συνέπεια και καθαρή ματιά, μας μεταφέρει όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα την στιγμή που συμβαίνουν και παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις που θα γίνουν… ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. Μαζί του η Γαβριέλα Ζάρτιλα.

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 06:45

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back