Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Τομές στα Γεγονότα

Η καρδιά της Ευρώπης χτυπά στο Σίγμα. Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Η καρδιά της Ευρώπης χτυπά στο Σίγμα. Κυριακή 26 Μαΐου 2019

16 Μαΐου 2019

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019. Στις 26 Μαΐου, ημέρα που οι πολίτες καλούνται στις κάλπες, η καρδιά της Ευρώπης χτυπά στο ΣΙΓΜΑ.

Μια μαραθώνια εκπομπή με ολοκληρωμένη κάλυψη, αναλυτικά δελτία ειδήσεων, απευθείας συνδέσεις με τα επιτελεία των κομμάτων και τα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων, ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλη την Κύπρο, αναλύσεις και συζητήσεις με στελέχη κομμάτων, καλεσμένους στο στούντιο και όλη την εκλογική δραστηριότητα.

Ολόκληρο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΙΓΜΑ θα βρίσκεται επί ποδός για να μεταφέρει όλες τις πλευρές της εκλογικής αναμέτρησης από τις 8:00 το πρωί μέχρι την ανακήρυξη των Ευρωβουλευτών.

Στις 8:00 το πρωί ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και στις 10:00 η Μαρίνα Χατζηκώστα για όλα τα θέματα της κρίσιμης αναμέτρησης με απευθείας μεταδόσεις των δηλώσεων των Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων. Επίσης ανταποκρίσεις από χώρες της Ευρώπης και συνδέσεις με την αίθουσα σύνταξης. θα μας ενημερώσει για όλα τα ουσιώδη της εκλογικής διαδικασίας.

Στη 13:00 το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ θα μεταφέρει όλα τα σημαντικά νέα του εκλογικού μαραθωνίου.

Στις 17:45 ξεκινά στο ΣΙΓΜΑ η μεγάλη εκλογική βραδιά. Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης με τον Γιάννη Καρεκλά και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων μεταφέροντας όλη την εκλογική διαδικασία και τον παλμό των εκλογών. Στις 18:00 ακριβώς το πιο έγκυρο exit poll κάλπης με δείγμα 8,000 ατόμων. Μαζί στο στούντιο ο εκλογικός αναλυτής Δρ. Νάσιος Ορεινός, εκπρόσωποι κομμάτων και πολιτικοί αναλυτές.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE παρακολουθούν και μεταδίδουν την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων! Με τεχνολογία τελευταίου τύπου και μια ευφάνταστη σκηνική εμφάνιση το ΣΙΓΜΑ είναι το κανάλι των εκλογών.

 

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΜΑ

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back