Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024
Τομές στα Γεγονότα

Γιατί εκλογές σημαίνει ΣΙΓΜΑ

Γιατί εκλογές σημαίνει ΣΙΓΜΑ

29 Ιανουαρίου 2018

Πρώτο ήταν το ΣΙΓΜΑ σε τηλεθέαση στο σύνολο ημέρας χθες Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με ποσοστό 20,4%.

Πρώτη ήταν και η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018» στη ζώνη 16:30-22:30 με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 25,5%, με περισσότερες από 5 ποσοστιαίες μονάδες από το δεύτερο σε τηλεθέαση κανάλι.

Το ΣΙΓΜΑ έδωσε δυναμικά το «παρόν» του καθόλη τη χθεσινή μέρα, παρακολουθώντας βήμα-βήμα τις εξελίξεις. Το δημοσιογραφικό και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού ήταν στην καρδιά των γεγονότων, προσφέροντας μας την πιο ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση.

Την πρώτη αίσθηση της ημέρας των εκλογών έδωσε η εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο με ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου ψήφισαν οι υποψήφιοι, ρεπορτάζ και καλεσμένους στο στούντιο. Ακολούθησε η εκπομπή «Προεδρικές Εκλογές» με την Κατερίνα Χριστοφίδου, δίνοντας μας λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και το παρασκήνιο, και στη 13:00 ο Νικόλας Μαρκαντώνης με το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με ειδήσεις, συνδέσεις, ανταποκρίσεις από όλες τις πόλεις, έδωσε τον παλμό της όλης ημέρας.

Στις 16:30 ξεκίνησε ο εκλογικός μαραθώνιος με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τον Γιάννη Καρεκλά. Στις 18:00 ακριβώς ο Δρ. Νάσιος Ορεινός παρουσίασε το exit poll του ΣΙΓΜΑ με δείγμα 6,000 ατόμων δίνοντας στους τηλεθεατές την πιο έγκυρη εκτίμηση αποτελέσματος της κρίσιμης χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης. Η μέση τηλεθέαση του ΣΙΓΜΑ την ώρα του exit poll ήταν γύρω στις 62,000 άτομα (από τις 18:00-18:15) με 7,000 μέσο αριθμό τηλεθεατών διαφορά από το 2ο κανάλι.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE παρακολούθησε και μετέδωσε την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων! Με τεχνολογία τελευταίου τύπου και μια ευφάνταστη σκηνική εμφάνιση το ΣΙΓΜΑ ήταν και φέτος το κανάλι των εκλογών.

 

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

Γιατί εκλογές σημαίνει ΣΙΓΜΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back