Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
Τομές στα Γεγονότα

H ώρα της αλήθειας - Κυριακή 30 Μαίου 2021

H ώρα της αλήθειας - Κυριακή 30 Μαίου 2021

18 Μαΐου 2021

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2021

 

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021. Η ώρα της αλήθειας – η ώρα των πολιτών!

Μια μαραθώνια εκπομπή με ολοκληρωμένη κάλυψη, αναλυτικά δελτία ειδήσεων, απευθείας συνδέσεις με τα επιτελεία των κομμάτων, ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλη την Κύπρο, αναλύσεις και συζητήσεις με στελέχη κομμάτων, καλεσμένους στο στούντιο και όλη την εκλογική δραστηριότητα.

Ολόκληρο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΙΓΜΑ θα βρίσκεται επί ποδός για να μεταφέρει όλες τις πλευρές της εκλογικής αναμέτρησης από τις 8:00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Στις 8:00 το πρωί ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και στις 10:00 οι Χρήστος Μιχάλαρος και Γεωργία Κωνσταντίνου για όλα τα θέματα της κρίσιμης αναμέτρησης με απευθείας μεταδόσεις των δηλώσεων των Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, ανταποκρίσεις από όλη την Κύπρο, συζητήσεις με πολιτικούς αναλυτές και δημοσιογράφους.

Στη 13:00 το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ με την Πέτρα Αργυρού

Στις 17:00 ξεκινά στο ΣΙΓΜΑ η μεγάλη εκλογική βραδιά. Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης με τον Γιάννη Καρεκλά και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων μεταφέροντας όλη την εκλογική διαδικασία και τον παλμό των εκλογών. Στις 18:00 ακριβώς το πιο έγκυρο exit poll του ΣΙΓΜΑ για να μάθετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των εκπογών. Μαζί μας στο στούντιο ο εκλογολόγος / αναλυτής Δρ. Νάσιος Ορεινός, ανακοινώνει, αναλύει και σχολιάζει τα αποτελέσματα του exit poll, καθώς επίσης και εκπρόσωποι κομμάτων.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE παρακολουθούν και μεταδίδουν την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων! Με τεχνολογία τελευταίου τύπου και με ευφάνταστη σκηνική παρουσία το ΣΙΓΜΑ είναι το κανάλι των εκλογών.

 

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021

Γιατί εκλογές είναι ΣΙΓΜΑ

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back