Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024
Τομές στα Γεγονότα

Τομές στα Γεγονότα με τομές και στις καινούργιες μορφές της ενημέρωσης

Τομές στα Γεγονότα με τομές και στις καινούργιες μορφές της ενημέρωσης

29 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Το δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ προσεγγίζει καθημερινά την επικαιρότητα έγκυρα, έγκαιρα, χωρίς φόβο και συμβιβασμούς, με εμμονή στις αρχές της αλήθειας και αντικειμενικότητας, αμερόληπτα και σφαιρικά. Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης με την υποστήριξη των Νικήτα Κυριάκου, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, Νικόλα Μαρκαντώνη, Γωγώ Αλεξανδρινού και Κατερίνα Χριστοφίδου βρίσκονται κάθε βράδυ στις 20:15 στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Μαζί τους η αρτιότερη δημοσιογραφική ομάδα, το πληρέστερο ειδησεογραφικό επιτελείο και ανταποκριτές στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη.

Το νέο, ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό στούντιο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ διαθέτει υπερσύγχρονη τεχνολογία με διαδραστικές οθόνες, μοναδικά σκηνικά και μια ομάδα έτοιμη να δίνει κάθε βράδυ στις 20:15 τη μάχη της ενημέρωσης. Ένα νέο ουσιαστικά στρατηγείο ειδήσεων, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της εποχής, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάθεση των δημοσιογράφων.

Τομές στα Γεγονότα με τομές και στις καινούργιες μορφές της ενημέρωσης με κυρίαρχη την αίσθηση της αμεσότητας. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back