Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022
Υγιαίνετε (2021-22)

Πρεμιέρα - Υγιαίνετε (Ιατρική εκπομπή) Σάββατο 15 Μαίου στις 13.50

Πρεμιέρα - Υγιαίνετε (Ιατρική εκπομπή) Σάββατο 15 Μαίου στις 13.50

12 Μαΐου 2021

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΘΕΡ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/3 ΣΤΙΣ 13:50

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

Υγεία! Το πρώτο πράγμα που θα ευχηθούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μπορεί ως άνθρωποι όλοι να διαφέρουμε, αλλά όλοι έχουμε κάτι κοινό: το σώμα μας και δυστυχώς, σε αύτη τη ζωή, έχουμε μόνο ένα.

Σε αυτήν εδώ την όμορφη παρέα που θα φτιάξουμε εδώ μαζί σας, θα μάθουμε πως λειτουργεί, τι φροντίδα χρειάζεται, και εσωτερικά και εξωτερικά, φιλοξενώντας γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων και όχι μόνο,  καθώς και απλούς ανθρώπους που έχουν περάσει από δύσκολα μονοπάτια σε ότι αφορά την υγεία.

Το Σάββατο 15/3 η εκπομπή έχει θέμα «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ – COVID19»

Πώς ο κορωνοϊός εισέρχεται στο σώμα, πώς αναπαράγεται και γιατί ο εμβολιασμός είναι αναγκαίος; Από τη μέρα της εμφάνισής του, ο ιός έχει επηρεάσει δραματικά τις ζωές μας. Ο κυριότερος λόγος; η υψηλή μεταδοτικότητά του, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να ελεγχθεί μόνο με την εφαρμογή των άλλων μέτρων δημόσιας υγείας, γι’ αυτό και έχει οδηγήσει σε απώλεια πολλών ανθρώπινων ζωών, ακόμα και υγιών ατόμων, έχει δοκιμάσει τα συστήματα υγείας και δημιουργεί ανεπανόρθωτες οικονομικές επιπτώσεις σε όλον τον πλανήτη.

Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούνε, ποιες ηλικίες δεν πρέπει να εμβολιαστούνε και τι απαντάει η ιατρική κοινότητα στους αρνητές αμέσως μετά.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back