Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Καταιγίδα (2015)

Καταιγίδα Δευτέρα με Πέμπτη στις 22:15

Καταιγίδα Δευτέρα με Πέμπτη στις 22:15

19 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΙΓΜΑ, Καταιγίδα Δευτέρα με Πέμπτη στις 22:15
 
Τέσσερις φίλοι. Ο Ορέστης, ο Παύλος, ο Γιώργος και ο Αλέξης. Η ιστορία ξεκινάει με την επιστροφή του Αλέξη, του μικρότερου της παρέας και αδερφού του Ορέστη, από την Αμερική στην Κύπρο, με το τέλος των σπουδών του στη σχολή Καλών Τεχνών. O Ορέστης είναι αρραβωνιασμένος με την Ελπίδα και προσπαθούν εδώ και καιρό να αποκτήσουν ένα μωρό. Η μοίρα όμως αποφάσισε να παίξει το δικό της παιχνίδι. Ο Ορέστης έχει ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή. Έχει 24 ώρες να αποφασίσει για τη ζωή του. Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια του. Πρέπει να παλέψει…24 ώρες σαν να είναι οι τελευταίες. Οι άλλοι τρεις, αποφασίζουν να ζήσουν το επόμενο εικοσιτετράωρο σαν να είναι και για αυτούς το τελευταίο τους. Μαζί του! Ότι κάνουν τις επόμενες ώρες θα είναι λες και δεν έγινε ποτέ... δεν θα το συζητήσουν και δεν θα το αποκαλύψουν σε κανένα. 
Ο Παύλος αποφασίζει να ζήσει το μεγάλο του πάθος με την Ελπίδα, που είναι πλέον η αρραβωνιαστικιά του κολλητού του. Η ίδια η ζωή θέλησε να γνωριστούν και να ερωτευτούν χωρίς να γνωρίζουν τι θα τους επιφύλασσε η μοίρα. Αυτός ο απαγορευμένος έρωτας που γεννήθηκε δυο χρόνια πριν και δεν έσβησε ποτέ. Αυτές τις 24 ώρες ξαναζωντανεύει και φουντώνει. Και οι συνέπειες απρόσμενες. 
Ο Γιώργος πάει στη Θεσσαλονίκη, εκεί που ζει τα τελευταία χρόνια η Έλενα, η μεγάλη του αγάπη. Που τέσσερα χρόνια πριν έφυγε χωρίς να δώσει καμία εξήγηση. Και ο Γιώργος σήμερα θα την βρει... όχι μόνη της, με ένα παιδί. 
Ο Αλέξης αποφασίζει να  ενδώσει στη πολιορκία του Πάρη και να  δοκιμάσει τον ομοφυλοφιλικό έρωτα. Δεν υπολόγισε όμως ότι ο Πάρης είναι ερωτευμένος μαζί του και για αυτόν δεν είναι μόνο μια εμπειρία. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις και θα αναγκαστεί να πάρει κάποιες αποφάσεις, καθοριστικές για το μέλλον του!  
Ο Ορέστης ίσως και να γνώριζε ότι αυτή η μέρα θα ήταν και η τελευταία της ζωής του. Και για αυτό αποφάσισε, πριν από το ατύχημα, να συναντήσει τη Ζωή, αυτήν που δεν ξεπέρασε ποτέ. Αυτήν που έχασε 6 χρόνια πριν από ένα ψέμα του και στη ζωή του έβαλε σαν παρηγοριά την Ελπίδα. 
Η Καταιγίδα έχει φουρτούνες, έχει αστραπές. Η Καταιγίδα σε τρομάζει. Μόνο όταν κοπάσει αντιμετωπίζεις τις συνέπειες κα τα λάθη σου. Αυτά τα λάθη τους θα πληρώσουν όλοι μετά από αυτό το 24ωρο. Οι τέσσερις φίλοι θα ζήσουν αυτή τη μέρα λες και δεν υπάρχει αύριο. Το αύριο όμως υπάρχει, είναι εδώ...και πρέπει να το αντιμετωπίσουν....και θα το αντιμετωπίσουν είτε το θέλουν, είτε όχι! Αλήθεια, εσύ τι θα έκανες αν γνώριζες ότι έχεις μόνο 24 ώρες ζωής;
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back