Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
Μια Βαλίτσα Γεύσεις (2016-18)

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» 27,28 και 29 Ιουνίου

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» 27,28 και 29 Ιουνίου

24 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΒΑΖΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 15:30 
 
 
Μια αλλιώτικη εκπομπή μαγειρικής η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, προβάλλεται από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Η εκπομπή στοχεύει να αναπτύξει το αίσθημα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της μείωσης των λανθασμένων αντιλήψεων των Κυπρίων για τις ξένες κουλτούρες, μέσα από τη γαστρονομία. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ταξιδιάρικη εκπομπή η οποία  απευθύνεται στον καθένα από εμάς που αγαπά τη μαγειρική, τα ταξίδια και τις νέες γεύσεις! Στο νέο αυτό τηλεοπτικό ταξίδι ξεναγοί μας θα είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι των χωρών που ζουν στο νησί μας. Συνοδοιπόροι θα είναι μια ομάδα ειδικών αποτελούμενη από διατροφολόγους, βοτανολόγους, οινολόγους και βιομηχανικούς κοινωνιολόγους! Προορισμός μας η κουζίνα αλλά και η κουλτούρα των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
Στα «μυστικά» της κάθε χώρας μας μυεί ο σεφ Ανδρέας Καβάζης! Οι γνώσεις, η εμπειρία και η ζωντάνια του είναι τα καλύτερα εισιτήρια για ένα ταξίδι με πικάντικη επίγευση. Παρουσιάστρια της εκπομπής  είναι η εντυπωσιακή Χριστίνα Δημητρίου! Η σπιρτάδα, το χαμόγελό και η ομορφιά της παρέα με Μια Βαλίτσα Γεύσεις, θα μας μεταφέρουν σε τοπία που μόνο όσοι διψούν για μαγευτικά και άγνωστα μέρη ξέρουν να βρίσκουν.
Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, επισκεπτόμαστε τη Λευκορωσία. Μια χώρα καθαρή και πανέμορφη με πολλά θαυμάσια μνημεία και υπέροχους τουριστικούς προορισμούς. Ο Ανδρέας Καβάζης μαγειρεύει Σουφλέ πατάτας με μπέικον και ξινή κρέμα και μια Κρύα σούπα με παντζάρια, αυγό και άνηθο. Την Τρίτη 28 Ιουνίου ταξιδεύουμε και πάλι στην Αμερική, τη χώρα που διαθέτει τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό, για να φτιάξουμε αυθεντικά American Cookies και Βurger με σπιτικό honey mustard sauce. Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στην τελευταία εκπομπή για τη σεζόν, έχουμε στην παρέα μας τα Ευρωπαϊκά Ταμεία. Παρέα φτιάχνουμε ζουμερούς κεφτέδες με κυπριακή πινελιά και Ρωσικές τηγανίτες με Κυπριακή πινελιά.  
Ελάτε να ανοίξουμε «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 15:30  στο ΣΙΓΜΑ. 
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back