Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Μια Βαλίτσα Γεύσεις (2016-18)

«ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» - με νέο σεφ

«ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» - με νέο σεφ

4 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 
ΣΤΙΣ 15:45 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ 
 
 
Ένας νέος σεφ έρχεται από σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο «ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» για να μας ταξιδεύει γευστικά στους προορισμούς μας! Ο Γιώργος Ερωτοκρίτου αναλαμβάνει δίπλα στη Χριστίνα Δημητρίου την παρουσίαση της εκπομπής και μας προετοιμάζει για ταξίδια γεμάτα γαστρονομία, γαστρογνωσία, φαντασία και ζωντάνια. 
 
Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, στόχο έχει να  αναπτύξει το αίσθημα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της μείωσης των λανθασμένων αντιλήψεων των Κυπρίων για τις ξένες κουλτούρες, μέσα από τη γαστρονομία. Μια πρωτότυπη και ταξιδιάρικη εκπομπή η οποία  απευθύνεται στον καθένα από εμάς που αγαπά τη μαγειρική, τα ταξίδια και τις νέες γεύσεις! Στο τηλεοπτικό ταξίδι – και φέτος - ξεναγοί μας θα είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι των χωρών που ζουν στο νησί μας. Συνοδοιπόροι θα είναι μια ομάδα ειδικών αποτελούμενη από διατροφολόγους, βοτανολόγους, οινολόγους και βιομηχανικούς κοινωνιολόγους! Προορισμός μας η κουζίνα αλλά και η κουλτούρα των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
 
Ο πολυτάλαντος σεφ Γιώργος Ερωτοκρίτου και η εντυπωσιακή Χριστίνα Δημητρίου μας μεταφέρουν παρέα από σήμερα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 15:45 σε τοπία που μόνο όσοι διψούν για μαγευτικά και άγνωστα μέρη ξέρουν να βρίσκουν!
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back