Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
Παντρεμένοι κι οι δυο (2018-19)

Δεύτερη χρονιά για τους Παντρεμένους!

Δεύτερη χρονιά για τους Παντρεμένους!

10 Σεπτεμβρίου 2018

Η κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ επιστρέφει ανανεωμένη

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

 

Οι ανθρώπινες σχέσεις, οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών και τα ευτράπελα και ασήμαντα που κάνουν όμως τη ζωή σημαντική, o αυτοσαρκασμός και μια μικρή δόση ειρωνείας για την καθημερινότητα, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Τα ζευγάρια πλέον δεν είναι μόνο δύο, μια που οι συγκυρίες της ζωής φέρνουν στην παρέα και τρίτο ζευγάρι λίγο διαφορετικό μεν, πολύ όμως τρελό δε.

Η Δέσποινα (Άννα Μονογιού) και ο Αλέξης (Τόνυ Δημητρίου) το ζευγάρι των 45αρηδων με εμπειρία στα θέματα του γάμου, της ανοχής, της έκρηξης, της ρουτίνας, αλλά και του έρωτα που ποτέ δεν πεθαίνει γιατί τότε… αλίμονο!

Το δεύτερο ζευγάρι είναι ο Παναγιώτης (Παναγιώτης Κυριάκου) με την Ξένια (Ξένια Κωνσταντινίδου), το ζευγάρι των 25άρηδων με την απειρία και τον ενθουσιασμό του πρωτάρη, περνάνε από χίλια μύρια κύματα προκειμένου να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι, στη ζωή είναι καλό να περνάς τις καταστάσεις, όμορφες και άσχημες, δύσκολες και απλές κρατώντας το χέρι του ανθρώπου που αγαπάς.

 

Το τρίτο και νέο μας ζευγάρι είναι ο Κούλλης (Σοφοκλής Κασκαούνιας) και η Καίτη (Ελένη Σιδερά). Ένα διαζύγιο φέρνει τους δύο φίλους πιο κοντά και τους αναγκάζει να συγκατοικήσουν. Και οι δύο εργάζονται ως αεροσυνοδοί, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και διαφορετικές ερωτικές επιλογές με κοινό… προσανατολισμό.

Τι είναι αυτό όμως που θα φέρει κοντά τα τρία ζευγάρια; Μια διαθήκη με πολλά χρήματα αλλάζει τη ζωή τους, τους μεταμορφώνει και δημιουργεί κωμικές καταστάσεις. Πλέον η καθημερινότητα των ζευγαριών γίνεται πιο πικάντικη, πιο πιπεράτη και πιο… εκρηκτική!

 

Πρωταγωνιστούν: Άννα Μονογιού/Τόνυ Δημητρίου

Σοφοκλής Κασκαούνιας/ Ελένη Σιδερά  Ξένια Κωνσταντινίδου/ Παναγιώτης Κυριάκου

 

Σκηνοθεσία: Βάσος Βάσου

Σενάριο: Γιώργος Μουσκοβίας

Συγγραφική ομάδα: Άθως Αντωνίου, Σύλια Ιωαννίδου, Μιχάλης Λευκάτης,

 

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back