Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
Παντρεμένοι κι οι δυο (2018-19)

Νέα κωμική σειρά: Παντρεμένοι κι οι δυο!

Νέα κωμική σειρά: Παντρεμένοι κι οι δυο!

11 Μαΐου 2018

Οι ανθρώπινες σχέσεις, οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών και τα ευτράπελα και ασήμαντα που κάνουν όμως τη ζωή σημαντική, o αυτοσαρκασμό είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την νέα κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ.

Δύο ζευγάρια ζουν παράλληλες ιστορίες και προσπαθούν να μην χάσουν όλα όσα τους ενώνουν. Παρά τις καθημερινές αντιξοότητες, ισορροπούν με γνώμονα το χιούμορ και την αγάπη που κατά βάθος υπάρχει σε μεγάλο βαθμό!

Η Δέσποινα και ο Αλέξης το ζευγάρι των 45αρηδων με εμπειρία στα θέματα του γάμου, της ανοχής, της έκρηξης, της ρουτίνας, αλλά και του έρωτα που ποτέ δεν πεθαίνει γιατί τότε… αλίμονο! Μαζί τους τα δυο παιδιά τους η 10χρονη Μαρία και ο 5χρονος Χριστόδουλος, δηλαδή τους Tera Elle Perrie και Άγγελο-Ιωάννη Χριστοδούλου.

Το δεύτερο ζευγάρι είναι ο Παναγιώτης με την Ξένια , το ζευγάρι των 25άρηδων με την απειρία και τον ενθουσιασμό του πρωτάρη, περνάνε από χίλια μύρια κύματα προκειμένου να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι, στη ζωή είναι καλό να περνάς τις καταστάσεις, όμορφες και άσχημες, δύσκολες και απλές κρατώντας το χέρι του ανθρώπου που αγαπάς.

Με χιούμορ, σαρκασμό και μια δόση ειρωνείας  ενίοτε, τα δύο ζευγάρια θα γίνουν οι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές στη ζωή.

 

Παντρεμένοι κι οι δυο

Πρωταγωνιστούν: Άννα Μονογιού/Τόνυ Δημητρίου

Ξένια Κωνσταντινίδου/ Παναγιώτης Κυριάκου

 

Σκηνοθεσία/παραγωγή: Κώστας Χριστοφόρου

 

Σενάριο: Μαρία Ιωάννου

Συγγραφική ομάδα: Σύλια Ιωαννίδου, Μιχάλης Λευκάτης, Μιχάλης Χριστοδούλου

 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη & Κυριακή 21:15 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back