Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
Παραδοσιακή Βραδιά

Παραδοσιακή Βραδιά - Σάββατο 26/01

Παραδοσιακή Βραδιά - Σάββατο 26/01

23 Ιανουαρίου 2019

Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» γεμίζει τα Σαββατόβραδα μας μας με την πλούσια και πολύμορφη κυπριακή μουσική παράδοση, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του τόπου μας.

Οικοδέσποινα της εκπομπής η Άντρη Καραντώνη. Μόνιμοι συνεργάτες της οι Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Σάββας Στεφάνου.

Μια εκπομπή που στόχο έχει να μας προσφέρει ένα πλούσιο συνδυασμό από παραδοσιακούς χορούς με φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, κυπριακά τραγούδια, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές και τρεις καλεσμένους έκπληξη κάθε βδομάδα. Η ιστορία του τραγουδιού, οι συντελεστές, η αυθεντία, οι δεξιοτέχνες, οι χοροί, τα μουσικά όργανα, τα ήθη, τα έθιμα, ο πολιτισμός, η εκφραστικότητα της μουσικής κληρονομιάς, το τότε και το τώρα. Σε ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση…

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 21:15 φιλοξενούμε στην εκπομπή το αχτύπητο δίδυμο της χιουμοριστικής ραδιοφωνικής εκπομπής «Αθλητική Παράγκα» του Τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ Κωστάκη Κωνσταντίνου και Ρολάνδο Σκέττο καθώς επίσης και την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Ευσταθίου. Κωστάκης, Ρολάνδος και Έλενα χορεύουν, τραγουδούν, τσιαττίζουν και «παλιώνουν» με τους επαγγελματίες τσιαττιστές με απόλυτη επιτυχία!  Η Σχολή Χορού Ζορμπάς Λάρνακας γεμίζει το στούντιο με παραδοσιακές στολές και τους χορούς του τόπου μας. Και όπως πάντα οι εκπληκτικοί λαϊκοί μας ποιητές μας εκπλήσσουν με τα ποιήματα, το κέφι και το ταλέντο τους.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ Χ’ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Galinis Production Studio

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Γαλήνης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Άντρη Γεωργίου

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back