Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
Παραδοσιακή Βραδιά

Παραδοσιακή Βραδιά - Σάββατο 27/10

Παραδοσιακή Βραδιά - Σάββατο 27/10

24 Οκτωβρίου 2018

Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» γεμίζει τα Σαββατόβραδα μας μας με την πλούσια και πολύμορφη κυπριακή μουσική παράδοση, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του τόπου μας.

Οικοδέσποινα της εκπομπής η Άντρη Καραντώνη. Μόνιμοι συνεργάτες της οι Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Σάββας Στεφάνου.

Μια εκπομπή που στόχο έχει να μας προσφέρει ένα πλούσιο συνδυασμό από παραδοσιακούς χορούς με φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, κυπριακά τραγούδια, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές και τρεις καλεσμένους έκπληξη κάθε βδομάδα. Η ιστορία του τραγουδιού, οι συντελεστές, η αυθεντία, οι δεξιοτέχνες, οι χοροί, τα μουσικά όργανα, τα ήθη, τα έθιμα, ο πολιτισμός, η εκφραστικότητα της μουσικής κληρονομιάς, το τότε και το τώρα. Σε ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση…

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 21:15 υποδεχόμαστε στο πλατό της εκπομπής τη Στέλλα Γεωργιάδου που ομορφαίνει την εκπομπή με τη μοναδική φωνή της, τον ηθοποιό Χάρη Αριστείδου και τους παρουσιαστές της εκπομπής SUCCESS STORY Νικόλα Ιωαννίδη και Μαρία Κορτζιά. Η Μαρία μοιράζεται μαζί μας λεπτομέρειες από τον επικείμενο γάμο της και η εκπομπή δεν μπορούσε παρά να την προσκαλέσει σε μια «πρόβα γάμου» τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί της, όλοι μαζί, το «ώρα καλή τζι ώρα χρυσή τζι ώρα ευλοημένη…». Το στούντιο της εκπομπής γεμίζει όπως πάντα με τις παραδοσιακές στολές και τους χορούς του τόπου μας και οι εκπληκτικοί λαϊκοί μας ποιητές μας εκπλήσσουν με τα τσιαττιστά, τα ποιήματα, το κέφι και το ταλέντο τους!

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ Χ’ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Galinis Production Studio

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Γαλήνης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Άντρη ΓεωργίουΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back