Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Περί ορέξεως (2018-20)

Περί ορέξεως - Κυριακή 20/01 στις 17.30

Περί ορέξεως - Κυριακή 20/01 στις 17.30

17 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:30

Μια ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων έρχεται στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Αυτή την Κυριακή 20/1 στην εκπομπή φιλοξενούνται ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγος του Αργυρώ Ροτσίδου. Ευθύμιος, Αργυρώ, Ανδρέας και Γιώτα επισκέπτονται το Marina Breeze Lounge Bar στη Λεμεσό. Στη συνάντηση αυτή λέγονται πολλά και γίνονται πολλές ευχάριστες αποκαλύψεις. Ανάμεσα στο Αmuse Βouche και το κυρίως πιάτο γίνεται η πρώτη αποκάλυψη για τον χαρακτήρα του Ευθύμιου Δίπλαρου και μαθαίνουμε τόσα για τη ζωή τους και τις αλλαγές που θα προκύψουν που δεν θα το πιστεύετε. Στο δε επιδόρπιο μαθαίνουμε πράγματα που ο Ευθύμιος δεν έχει εξομολογηθεί ποτέ.

Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητησεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστες κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!