Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Περί ορέξεως

Περί ορέξεως - Σάββατο 26/01 στις 17.30

Περί ορέξεως - Σάββατο 26/01 στις 17.30

23 Ιανουαρίου 2019

Μια ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων έρχεται στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Αυτό το Σάββατο 26/1 ο Ανδρέας και η Γιώτα συναντούν δύο αγαπημένα και ταλαντούχα πρόσωπα της Κυπριακής τηλεόρασης, τους Ανδρέα Γιόρτσιο και Κωνσταντίνο Ιάσωνος, πάνω από ένα τραπέζι Ιταλικών γεύσεων. Οι δυο τους μιλούν για τη συνεργασία τους αποκαλύπτοντας ότι παρά τις αρχικές επικρίσεις συνέχισαν επιβιώνοντας με επιτυχία! Μιλούν επίσης στην εκπομπή για τα μελλοντικά τους σχέδια αλλά και για τις προτεραιότητες τους.

Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητησεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστες κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back