Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Περί ορέξεως

Περί ορέξεως - Σάββατο 02/02 στις 17.30

Περί ορέξεως - Σάββατο 02/02 στις 17.30

28 Ιανουαρίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:30

Μια ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων, κάθε Σάββατο στο ΣΙΓΜΑ.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας και η Γιώτα συναντούν τον ταλαντούχο και γοητευτικό ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη. Ανάμεσα σε μυρωδιές και μπουκιές ιταλικών γεύσεων ο Παναγιώτης μοιράζεται με την εκπομπή αναμνήσεις και στιγμές από την παιδική του ηλικία, αναλύει τις απόψεις του για τις σχέσεις και τον γάμο και μιλά για την ζωή του πλέον στην Κύπρο.  

Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητησεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστες κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back