Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
Περί ορέξεως

Περί ορέξεως - Σάββατο 09/02 στις 17.30

Περί ορέξεως - Σάββατο 09/02 στις 17.30

6 Φεβρουαρίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:30

Μια ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων, κάθε Σάββατο στο ΣΙΓΜΑ.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου θα παρακολουθήσουμε ένα «Περί Ορέξεως» γεμάτο από γέλιο και αυτοσαρκασμό αφού η γνωστή ηθοποιός Χριστιάνα Αρτεμίου παίρνει τη μητέρα της και συναντάνε τον Ανδρέα και τη Γιώτα σε ένα ελληνικό στέκι. Απολαμβάνοντας καλό φαγητό και καλή παρέα η Χριστιάνα και η μαμά της μοιράζονται με την εκπομπή άγνωστες αστείες ιστορίες, πολλά κοινά μυστικά και ονειρεύονται το μέλλον. Ένα τραπέζι ελληνικής παράδοσης με Κυπριακό ταλέντο!

Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητησεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστες κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back