Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
Περί ορέξεως

Περί ορέξεως - Σάββατο 08/02 στις 16.00

Περί ορέξεως - Σάββατο 08/02 στις 16.00

5 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00

 

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού μαζί σας κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού κάνουν το τραπέζι στον γνωστό δημοσιογράφο Χρήστο Χαραλάμπους και στη σύζυγό του Κυριακή.

Ο δημοσιογράφος μοιράζεται μαζί μας τις πιο όμορφες στιγμές με τη σύζυγό του, μιλάνε για το πώς γνωρίστηκαν, αναλογίζονται πώς πέρασαν αυτά τα 9 χρόνια κοινού βίου, αποκαλύπτει πώς νιώθει για την 20χρονη κόρη της Κυριακής και παρουσιάζει στιγμές της προσωπική του ζωής.

Ο Χρήστος Χαραλάμπους αφήνει για λίγο την πολιτική δημοσιογραφία, πιάνει τα μαχαιροπίρουνα και ανάμεσα στο πρώτο και στο κυρίως πιάτο αποκαλύπτει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τις κάμερες.

Περί ορέξεως αυτό Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 16:00 ένα τραπέζι γεύσεων και αποκαλύψεων με μικρασιατικό άρωμα !ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back