Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
Περί ορέξεως (2018-20)

Περί ορέξεως - Σάββατο 29/02 στις 16.00

Περί ορέξεως - Σάββατο 29/02 στις 16.00

25 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00

 

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού μαζί σας κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Αυτό το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές στρώνουν το τραπέζι και απολαμβάνουν ιταλικές γεύσεις με την Ελίτα Μιχαηλίδου. Η Ελίτα Μιχαηλίδου μιλάει για την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης, για την κόρη της και για τον νέο ρόλο στην ζωή της, αυτόν της γιαγιάς. Συνεργασίες και περιστατικά που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια ξετυλίγονται κάνοντας αυτή τη συνάντηση πιο αποκαλυπτική γεμάτη συναίσθημα και άρωμα γυναίκας.

Περί Ορέξεως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ.