Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Τομές στα Γεγονότα

Γιατί εκλογές σημαίνει ΣΙΓΜΑ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Γιατί εκλογές σημαίνει ΣΙΓΜΑ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

30 Ιανουαρίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018. Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το ΣΙΓΜΑ μαζί με τους πολίτες βγάζει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με μια μαραθώνια εκπομπή από τις 8:00 το πρωί μέχρι και τις 22:30, όλα όσα θα συμβούν στη μεγάλη εκλογή. Με αναλυτικά δελτία ειδήσεων, απευθείας συνδέσεις με τα επιτελεία των δύο μονομάχων και των κομμάτων, με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από όλη την Κύπρο, αναλύσεις και συζητήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη κομμάτων, καλεσμένους στο στούντιο και όλη την εκλογική δραστηριότητα.

Από τις 16:30 ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μαζί με τον Γιάννη Καρεκλά και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό όλη τη διαδικασία μέχρι την ανακήρυξη του νέου Προέδρου.

Στις 18:00 ακριβώς το πιο έγκυρο exit poll κάλπης με δείγμα 6,000 ατόμων. Μαζί μας στο στούντιο ο εκλογικός αναλυτής Δρ. Νάσιος Ορεινός, ανακοινώνει, αναλύει και σχολιάζει τα αποτελέσματα του exit poll.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE παρακολουθούν και μεταδίδουν την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων! Με τεχνολογία τελευταίου τύπου και μια ευφάνταστη σκηνική εμφάνιση το ΣΙΓΜΑ είναι το κανάλι των εκλογών.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

Γιατί εκλογές σημαίνει ΣΙΓΜΑ

 

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, οι εκλογές είναι ΣΙΓΜΑ:

 

·         ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Από τις 08:00 – 10:30 το πρωί ο Ανδρέας Δημητρόπουλος βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων, την ώρα που συμβαίνουν

·         Στις 10:30 ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018 με την Κατερίνα Χριστοφίδου. Λεπτό προς λεπτό το παρασκήνιο και οι εξελίξεις

·         Στη 13:00 αναλυτικό ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ με τον Νικόλα Μαρκαντώνη

·         Στις 16:30 έναρξη μαραθώνιας εκπομπής με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τον Γιάννη Καρεκλά.

·         Exit poll κάλπης ακριβώς στις 18:00

·         Τολμηρές αναλύσεις και σχόλια από αναλυτές και ακαδημαϊκούς

·         Κορυφαία στελέχη των κομμάτων απαντούν στις ερωτήσεις και σχολιάζουν τις προβλέψεις και το εκλογικό αποτέλεσμα

·         Συνεχής ροή αποτελεσμάτων

·         Απευθείας συνδέσεις με τα επιτελεία των δύο μονομάχων και των κομμάτων



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back