Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Μια Βαλίτσα Γεύσεις (2016-18)

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 15:30

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 15:30

15 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΒΑΖΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 15:30 
 
 
Μια αλλιώτικη εκπομπή μαγειρικής η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, προβάλλεται από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Η εκπομπή στοχεύει να αναπτύξει το αίσθημα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της μείωσης των λανθασμένων αντιλήψεων των Κυπρίων για τις ξένες κουλτούρες, μέσα από τη γαστρονομία. 
Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ταξιδιάρικη εκπομπή η οποία  απευθύνεται στον καθένα από εμάς που αγαπά τη μαγειρική, τα ταξίδια και τις νέες γεύσεις! Στο νέο αυτό τηλεοπτικό ταξίδι ξεναγοί μας θα είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι των χωρών που ζουν στο νησί μας. Συνοδοιπόροι θα είναι μια ομάδα ειδικών αποτελούμενη από διατροφολόγους, βοτανολόγους, οινολόγους και βιομηχανικούς κοινωνιολόγους! Προορισμός μας η κουζίνα αλλά και η κουλτούρα των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
Στα «μυστικά» της κάθε χώρας μας μυεί ο σεφ Ανδρέας Καβάζης! Οι γνώσεις, η εμπειρία και η ζωντάνια του είναι τα καλύτερα εισιτήρια για ένα ταξίδι με πικάντικη επίγευση. Παρουσιάστρια της εκπομπής  είναι η εντυπωσιακή Χριστίνα Δημητρίου! Η σπιρτάδα, το χαμόγελό και η ομορφιά της παρέα με Μια Βαλίτσα Γεύσεις, θα μας μεταφέρουν σε τοπία που μόνο όσοι διψούν για μαγευτικά και άγνωστα μέρη ξέρουν να βρίσκουν. 
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου η εκπομπή ταξιδεύει στις εξωτικές Φιλιππίνες. Μια χώρα πιστή στις παραδόσεις τις οποίες παρουσιάζουμε στο στούντιο. Ο σεφ μας με τη βοήθεια των φιλοξενούμενων μας ετοιμάζει ζουμερά χοιρινά παϊδάκια με σάλτσα σόγιας και ένα πανεύκολο και λαχταριστό γλυκό μπανάνες. 
Στην χώρα της τεχνολογίας… του μεγαλύτερου πληθυσμού… της πλούσιας αρχαίας φιλοσοφίας και πολιτισμού, στην Κίνα δηλαδή, ταξιδεύουμε την Τρίτη 22 Μαρτίου. Μαθαίνουμε μυστικά της δημοφιλούς κουζίνας αλλά και στοιχεία της κουλτούρας που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Προορισμός της εκπομπής την Τετάρτη 23 Μαρτίου είναι η Σρι Λάνκα. Στη χώρα των πολύτιμων πετραδιών μας ταξιδεύει γευστικά ο σεφ μας Ανδρέας Καβάζης και η Χριστίνα Δημητρίου μας μεταφέρει στην κουλτούρα των ανθρώπων.
Ελάτε να ανοίξουμε «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 15:30  στο ΣΙΓΜΑ. 
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back